16. maj 2018

Se på 20 minutter hvordan komplekse breve kan gøres enklere

I den daglige sagsbehandling kan det være tidskrævende at skrive korrekte afgørelsesbreve, som er målrettet modtageren, opdateret til den aktuelle lovgivning og skrevet i et let forståeligt sprog.
 
Med afsæt i et konkret eksempel viser vi på et kort webinar, hvordan man i dynamictemplate kan omdanne kompleks brevskrivning til et let og overskueligt forløb for slutbrugeren.
 
Case: ”Tilskud til tandbehandling” – men principperne kan bruges alle steder. På webinaret gennemgår vi først oprettelsen af et afgørelsesbrev, ”Tilskud til tandbehandling”, hvor I kan se, hvordan løsningen sammenfatter et komplet brev på baggrund af slutbrugerens indtastninger.
 
Bagefter viser vi naturligvis, hvordan brevet er bygget op ved hjælp af værktøjerne i dynamictemplate. Principperne i denne case kan bruges på alle fagområder, så alle er velkomne til at deltage i webinaret og blive inspireret.
 
Webinaret er gratis og afholdes torsdag d. 31. maj og onsdag d. 6. juni 2018, begge dage kl. 08.30 til kl. 08.50.
 
Vil du være med? - så send en mail til Jesper Glafa på jg@daniasoftware.com med dine oplysninger, samt hvilket af ovenstående tidspunkter du ønsker at deltage på.
 
Denne invitation må meget gerne deles med dine kollegaer.
 
Tilmeldingsfrist senest mandag d. 28. maj 2018.
 
Vi glæder os til at "se" dig.

Kontakt