23. marts 2015

Nye funktioner i dynamictemplate 1.9.4

dynamictemplate version 1.9.4 er frigivet. dynamictemplate understøtter nu det nye udvidelsesmodul OneClick, effektiviserer brugen af PowerPoint og integrerer til SBSYS.

OneClick – optimal effektivitet med ét klik
OneClick modulet tilføjer en særlig knap i dynamictemplate-menubåndet, der giver brugeren mulighed for at vælge en OneClick-skabelon. Derefter finder systemet selv de rigtige fraser, sætter dem ind i skabelonen, fletter alle relevante data og indsætter de nødvendige bilag. Alt med kun ét klik!
Læs mere om OneClick her.

Mere effektiv brug af PowerPoint
Fra og med version 1.9.4 understøttes muligheden for at tilknytte dialogbokse til PowerPoint skabeloner.
Dialogboksene stiller alle de nødvendige layoutmæssige valg til rådighed for brugeren, hvilket øger fleksibiliteten og brugervenligheden af PowerPoint betydeligt.
Kontakt dania software og hør mere om, hvordan jeres PowerPoint-skabeloner kan gøres mere fleksible og effektive.

Ny SBSYS-integration
dynamictemplates nye SBSYS-integration er udviklet i samarbejde med Odense Kommune, Brugerklubben SBSYS og ditmer med det formål at lette tekst- og bilagshåndtering for systemets brugere.

Integrationen sørger bl.a. for automatisk fletning af modtager- og sagsdata i skrivelser og automatisk kobling af bilag og indhold. Samtidig får brugerne mulighed for at vælge imellem flere afsenderprofiler, så de let kan skifte imellem adresser, logoer, kampagnegrafik eller åbnings- og telefontider i skrivelserne. Se den fulde liste over dynamictemplates integrationer her.

---
Version 1.9.4 og den tilhørende produktbeskrivelse kan downloades via login-sektionen på www.daniasoftware.com.

Kontakt